VÄLKOMMEN TILL CAPKERAMIK!

HÄR HITTAR DU STENGODSKERAMIK DESIGNAD OCH TILLVERKAD AV MIG CARINA PETERSSON.

Under sommaren finns jag i Byxelkroks Hamn, där har jag i år min stora sommarbutik och en liten sjöbod fylld med min keramik. Därav har jag tagit bort väldigt många produkter från webbshoppen, och det är inte pga av att dom inte finns, utan att jag har svårt att få loggistiken att fungera. Hoppas att ni har överseende med detta. Till hösten när jag är hemma igen kommer jag fylla webbutiken med både gamla och nya produkter! 

Hoppas ni alla får en fin sommar och att ni är rädda om varandra!!

// Carina

Min keramik är allt igenom handgjord, det vill säga designad, drejad, skulpterad, glaserad och dekorerad av mina händer. Det innebär att varje sak är helt unik, och det både känns och syns. 

Här har du lyxen att välja en personlig mugg med tunn kant och riktigt handdraget handtag direkt från muggen. Att lära sig sätta handtag på "riktigt" sätt tar sin tid, det har passerat hundratals muggar genom åren. Men jag hoppas att du ska känna skillnaden o uppskatta hur bra grepp du får när du ska njuta av ditt kaffe eller te.

Själv blev jag helt uppslukad och passionerad av leran när den för mer än tjugo år sen kom in i mitt liv. Det har drejats många muggar och dragits många handtag, men kärleken till leran kvarstår. Att få skapa, se sina tankar och skisser ta form, att prova nya grepp, att lyfta på locket i ugnen, det är mitt liv!!

Men jag har inte kunnat välja, inte enbart dreja, inte enbart skulptera, jag behöver variationen, och det är med glädje jag ser mina Dårfinkar, vättar, ölänningar och kärlekskråkor växa fram... Att sen få se glädje och uppskattning i mina kunders ögon, det är det som driver mig framåt.


"Från Hjärtat, via Handen - till Dig"!!

Carina Petersson

Under sommaren finns jag i Byxelkroks Hamn, där har jag sommarverkstad och stor butik. I butiken kan du hitta det mesta av min produktion. Av naturliga skäl finns här ett större utbud än här i webshopen - så välkommen till vackra Byxelkrok.

Resten av året finner du mig i Tålebo utanför Mönsterås. Här tillverkar jag stora delar av årets keramik, och har även en liten gårdsbutik som är öppen efter behov.

Ett par stora mässor hinns också med under året, bla Nordiska Trädgårdar i Stockholm och Huseby julmässa. 

Följ oss gärna på Instagram!

Köpvillkor

Angiva priser gäller exkl. frakt. Alla priser är angivna i svenska kronor och inkl.moms. Förpacknings och emballage kostad ingår i varu- och fraktpris.
Lera är ett naturmaterial och inga garantier utlovas vad gäller kvalite och färg. Varorna är handgjorda och alla mått är cirkamått och kan skilja sig från vara till vara.
Vid retur står köparen för alla fraktkostnader. Endast felfria standardprodukter godtas vid retur. Retur kan göras inom 14 dagar från leveransdatum. När varan ankommit Capkeramik i felfritt skick sker återbetalning.
Rätt till ändring av pris utan förebående info förbehålles.