VÄLKOMMEN TILL CAPKERAMIK!

HÄR HITTAR DU STENGODSKERAMIK DESIGNAD OCH TILLVERKAD AV MIG CARINA PETERSSON.

Några produkter

250 SEK

Min keramik är allt igenom handgjord, det vill säga designad, drejad, skulpterad, glaserad och dekorerad av mina händer. Det innebär att varje sak är helt unik, du kan på alla se avtryck och små egenheter som berättar just att det här föremålet är äkta. Det kan skilja sig lite i storlek, ha märken från glasyrtång eller något annat som utskiljer sig.

Här har du lyxen att välja en personlig mugg, tunn kant, och riktigt handtag draget direkt från just denna mugg. En Kärleks kråka med sitt alldeles egna uttryck, en Dårfink eller en Vallmo kapsel, alla har det gemensamt att de är alldeles unika - handgjorda!

"Från Hjärtat, via Handen - till Dig"!!

Carina Petersson

Under sommaren finns jag i Byxelkroks Hamn, där har jag sommarverkstad och stor butik. I butiken kan du hitta det mesta av min produktion. Av naturliga skäl finns här ett större utbud än här i webshopen - så välkommen till vackra Byxelkrok.

Resten av året finner du mig i Tålebo utanför Mönsterås. Här tillverkar jag stora delar av årets keramik, och har även en liten gårdsbutik som är öppen efter behov.

Ett par stora mässor hinns också med under året, bla Nordiska Trädgårdar i Stockholm och Huseby julmässa. 

Köpvillkor

Angiva priser gäller exkl. frakt. Alla priser är angivna i svenska kronor och inkl.moms. Förpacknings och emballage kostad ingår i varu- och fraktpris.
Lera är ett naturmaterial och inga garantier utlovas vad gäller kvalite och färg. Varorna är handgjorda och alla mått är cirkamått och kan skilja sig från vara till vara.
Vid retur står köparen för alla fraktkostnader. Endast felfria standardprodukter godtas vid retur. Retur kan göras inom 14 dagar från leveransdatum. När varan ankommit Capkeramik i felfritt skick sker återbetalning.
Rätt till ändring av pris utan förebående info förbehålles.