I ÅR KAN NI INTE HITTA MIG OCH MIN KERAMIK I BYXELKROK!!

NI KAN DÄREMOT HANDLA MIN KERAMIK HÄR I MIN WEBBSHOP!!

Jag kommer fylla på mina vallmokapslar, några dårfinkar, humlebad och blomkulor. Därtill lite annat nytt oxå, det kommer när det blir klart.

Nuförtiden jobbar jag inte heltid med min keramik, så allt tar lite längre tid. Det kan även vara så när ni beställer i webbshoppen. 

Det går även att höra av sig om man vill komma och handla i min lilla gårdsbutik. Inga öppet tider under sommaren, men har jag möjlighet att öppna är du mer än välkommen!

VÄLKOMMEN TILL CAPKERAMIK!

HÄR HITTAR DU STENGODSKERAMIK DESIGNAD OCH TILLVERKAD AV MIG CARINA PETERSSON.

Några produkter

390 SEK
390 SEK
390 SEK
450 SEK

Min keramik är allt igenom handgjord, det vill säga designad, drejad, skulpterad, glaserad och dekorerad av mina händer. Det innebär att varje sak är helt unik, och det både känns och syns. 

Här har du lyxen att välja en personlig mugg med tunn kant och riktigt handdraget handtag direkt från muggen. Att lära sig sätta handtag på "riktigt" sätt tar sin tid, det har passerat hundratals muggar genom åren. Men jag hoppas att du ska känna skillnaden o uppskatta hur bra grepp du får när du ska njuta av ditt kaffe eller te.

Själv blev jag helt uppslukad och passionerad av leran när den för mer än tjugo år sen kom in i mitt liv. Det har drejats många muggar och dragits många handtag, men kärleken till leran kvarstår. Att få skapa, se sina tankar och skisser ta form, att prova nya grepp, att lyfta på locket i ugnen, det är mitt liv!!

Men jag har inte kunnat välja, inte enbart dreja, inte enbart skulptera, jag behöver variationen, och det är med glädje jag ser mina Dårfinkar, vättar, ölänningar och kärlekskråkor växa fram... Att sen få se glädje och uppskattning i mina kunders ögon, det är det som driver mig framåt.


"Från Hjärtat, via Handen - till Dig"!!

Carina Petersson

Följ oss gärna på Instagram!

Köpvillkor

Angiva priser gäller exkl. frakt. Alla priser är angivna i svenska kronor och inkl.moms. Förpacknings och emballage kostad ingår i varu- och fraktpris.
Lera är ett naturmaterial och inga garantier utlovas vad gäller kvalite och färg. Varorna är handgjorda och alla mått är cirkamått och kan skilja sig från vara till vara.
Vid retur står köparen för alla fraktkostnader. Endast felfria standardprodukter godtas vid retur. Retur kan göras inom 14 dagar från leveransdatum. När varan ankommit Capkeramik i felfritt skick sker återbetalning.
Rätt till ändring av pris utan förebående info förbehålles.